Cursussen en Lidmaatschap

Bij de Apeldoornse Kynologen Club geven we gehoorzaamheid, behendigheid, behendig spelen en hoopers. Voor alle cursussen geven we verschillende niveau’s: van beginners tot vergevorderd en soms zelfs tot aan landelijk wedstrijdniveau. Wij trainen daarbij altijd positief, dat wil zeggen dat we de nadruk leggen op het gedrag dat we wel willen zien. Dat lokken we uit en wordt beloond. De cursussen zijn zo opgebouwd dat we het goede gedrag in kleine stapjes aanbieden zodat baas en hond steeds succes hebben. Natuurlijk help het wel als je thuis ook oefent.

We starten 2 keer per jaar met cursussen, in februari en september. Een cursus bestaat tenminste uit 12 lessen van ca. 45 minuten. Inschrijven voor een cursus kan via deze website. Houd de aankondigingen op de website hiervoor in de gaten. De AKC is een vereniging. Cursussen zijn alleen voor leden. U dient dus eerst lid te worden voordat u een cursus kunt volgen. Lid worden kan op elk gewenst moment. Klik hier voor meer informatie over lidmaatschap of Klik hier voor informatie over de tarieven. Voor direct aanmelden als lid kunt u hier klikken.

De Apeldoornse Kynologenclub beschikt over ervaren instructeurs, die u kunnen adviseren en voor een deel helpen bij de aanpak van probleemgedrag van uw hond(en). Maar wij kunnen niet alle problemen oplossen. De cursus wordt gegeven in groepsverband dus de hond moet wel in de groep kunnen functioneren. Mocht de AKC geen oplossing kunnen bieden, dan kunt u terecht bij een van de gedragsbegeleiders waar wij mee samenwerken.

Bent u al lid, dan kunt u inloggen door hier te klikken of via de linkerbalk onder de kop Ledenportaal te kiezen voor Login (voor leden)