CampingsMinicamping De Roseboom in Lieren
Camping De Roseboom ligt midden tussen de weilanden en in een bosrijke omgeving. Bij iedere caravanplaats is een zuil met een waterkraan, afvoer en een aansluitpunt voor elektra. Er is een modern toiletgebouw met 5 toilet/douchecombinaties en één apart toilet en één aparte douche. In totaal dus 6 douches en 6 toiletten, verwarmd door vloerverwarming.


Reisafstand 3,9 km, 7 min.
Camping De Vinkenkamp in Lieren
Onze rustige camping ligt ten zuiden van Apeldoorn in het dorpje Oosterhuizen, op de overgang van Veluwe naar IJsselvallei. Meer bekende dorpen in de directe omgeving zijn Beekbergen, Loenen (Gld) en Klarenbeek. Onze camping wordt gekenmerkt door kleinschaligheid met goede voorzieningen. Bij ons gaat u niet op in de massa en rust is het belangrijkste kenmerk. Kwaliteit en goed gastheerschap staan bij ons hoog in het vaandel.


Reisafstand 6,7 km, 9 min.
Minicamping De Bosrand in Lieren
Midden op de Veluwe aan de rand van het bos, ligt minicamping en groepsaccommodatie De Bosrand. De minicamping omvat 9 plaatsen voor sta-caravans, 26 toeristische en 8 seizoenplaatsen. Tevens bestaat de mogelijkheid om een moderne stacaravan te huren. Behalve de locatie zelf, biedt de omgeving veel mogelijkheden, die zowel te voet, als met de fiets en de auto goed bereikbaar zijn.


Reisafstand 5,5 km, 10 min.
Minicamping de Hane in Bussloo
Deze camping ligt midden tussen de steden Deventer, Apeldoorn en Zutphen.
Het recratiegebied Bussloo, een groot en zeer mooi natuurgebied met verschillende stranden, waaronder een naturistenstrand, bevindt zich letterlijk aan de overkant van de camping. Wat dacht u van de thermen Bussloo, viswater, een golfbaan, een Pitch en Putt terrein en zwemwater. Allemaal op loopafstand! Het gebied leent zich uitstekend om te fietsen en te wandelen in een mooie landelijke omgeving.


Reisafstand 16,0 km, 16 min.

Camperplaats An de Bèke

Kom genieten in het Klarenbeekse groen
Camperplaats An de bèke (= Aan de beek) is dé perfecte uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten door de prachtige omgeving van Klarenbeek en omstreken. Hier vind je volop rust, ruimte en groen en ben je toch binnen 15 minuten in steden als Apeldoorn en Zutphen.

De camperplek biedt plaats aan 25 campers en is van alle gemakken voorzien; eigen stroompunten, goede wifi, een nette verzorgingsplaats en een sanitairgebouw.

Camperplaats Apeldoorn Zwitsal Terrein
Bijzondere industriële locatie (voormalig fabrieksterrein Zwitsal) gelegen langs het Apeldoorns Kanaal. Gebruik ingang Noord (Vlijtseweg 140). Op vertoon van parkeerticket gratis gebruik van camperservicestation Lierderholt.


Reisafstand 7,5 km, 12 minuten